Sayfalar

Hakkımızda

2010 yılından bu yana hizmet veren okulumuz önce mutluluk prensibi ile çalışır. Okulumuzda alanında uzman olan ve eğitim kalitesi yüksek bir ekibimiz öncelikle çocuklarımızın mutlu olması, okulu sevmeleri ve güven duygusu gelişmiş donanımlı çocuklar yetiştirmeyi hedefler. Gözünüzün arkada kalmadığı, annelerin en güvendiği okul unvanını gururla taşıyoruz. Çocuklarımız kendi yaş gruplarında arkadaşları ve öğretmenleri ile birlikte uygun programı takip ederek büyürler.

Okulumuz Milli Eğitim bakanlığına tabi olup tüm denetim ve kontrolleri bakanlıkça yapılır ve denetimlerden yüksek puanlar alır.

Bakanlığın müfredatı uygulanırken çağdaş donanımlı çocuklar yetiştirmek ardına pek çok branş dersinde uzman hocalardan dersler alırlar.

Çocuğunuzu güvenle, sevgiyle emanet edebileceğiniz okulumuza tüm YUMURCAK dostlarını bekliyoruz.

.